yani sizin gibi adamlar da olucak 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. onlarin yani sizin
  2. bele ipne gibi top gibi bi sey yani
  3. sizin gibi degilim
  4. sizin gibi sevilmeyecegim
  5. kavga eder gibi sakalasan adamlar
  6. buda heykeli gibi sevisen adamlar
  7. celebrity yim ama ben de sizin gibi insanim
  8. sizin gibi moderatorleri bafileyeyim
  9. efendi gibi konusup her halti yiyen adamlar
  10. size dokunan sizin gibi olsun

© 2008 - uludağ sözlük

yani sizin gibi adamlar da olucak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani sizin gibi adamlar da olucak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani sizin gibi adamlar da olucak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» qqleta » mario elie » righteous kill » kir kalbini ver elime » ismail alpen » erketede bekleyen saz ekibi » cok gizli irak raporu » cem karaca » kemal oncel » insan kurban etmek » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » erkek kardes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » namert olayim » burhan altintop lost ta oynasin » seri eksi oy veren ibne » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » dan jacobs » alemdar » ovulmekten cekinmek » nevada universitesi » isvicre » gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » sesli dusunuyorum ben » beat » killi olmak » elektrik