yani sahsen benim oyle oluyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. garantisi sahsen benim
  2. oluyor mu oyle
  3. teknoloji benim neyim oluyor
  4. benim gozlerim gunese bakinca ela oluyor
  5. kale benim kalem oldugundan bir problem yok yani
  6. benim de bazen birkac kendi dusuncem oluyor
  7. benim oyle bir kizim yok
  8. benim yazarim oyle seyler yapmaz
  9. benim moderatorum oyle seyler yapmaz
  10. benim gammazim oyle seyler yapmaz

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yani sahsen benim oyle oluyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani sahsen benim oyle oluyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani sahsen benim oyle oluyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yani sahsen benim oyle oluyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » radyo uludag » karga » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » no promise » kacak kelebek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » july4th » karpuzkabugu » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yaran entry silinme sebepleri » silik entry havzasi » salvatore di stefano » ask » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sadece turkiye de gorulen olaylar » gelen haberler arasinda » kupayla taclandirmak » ceteris paribus » dem spor » turk opucugu » gupe gunduz » x yapan y den daha z dir » sheep in fog » wraiths of roanoke » aile bireylerinden gelen komik sms ler » baskadir baska » lowestoft cadilari » sikune ciden sikulur » korkak ruh » silent hill homecoming » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » rapidoya kafa atan ogrenci » bohemian rhapsody » var misin yok musun » camlibel » league one