yani saglam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turban yani kalmadi laik yani versek
  2. saglam entry saglam yazarda bulunur
  3. saglam vucut saglam kafada bulunur
  4. saglam kasa saglam vucutta bulunur
  5. saglam kafa saglam vucutta bulunur
  6. ahu saglam
  7. en saglam
  8. saglam gyo
  9. saglam
  10. saglam raporu

© 2008 - uludağ sözlük

yani saglam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani saglam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani saglam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seek » ulusalci » ucuzkenar ucgen » ntv spor un la liga reklami » b 58 » vanti lator » les fleurs du mal » ozdemir ince » korkak tavuk ortega » teroristlere dusman degil suclu gozuyle bakiyoruz » kendim ettim kendim buldum » antalya store » turkiye de artik baski yok sanat ozgurdur » kingo disco » 15 ekim 2008 tarihli leman kapagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » learjet 31 » bekar » hayat » parmex » entry deki hatali bolumu buraya belirtiniz » kolektif futbol anlayisi » winning eleven » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » dort x dort » bahri mehmet pasa » beyer » eh iste » evli biri ile beraber olmak » milliyetcilik » agriyi kesmek icin bulunan yontemler