yani oyle biliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turban yani kalmadi laik yani versek
  2. biliyorum artik iyice biliyorum
  3. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  4. oyle bir sey yoktur oyle bir seye gerek te yoktur
  5. biliyorum
  6. bir yer var biliyorum
  7. igrencim biliyorum
  8. babamdan biliyorum
  9. ingilizce biliyorum ben
  10. dedemden biliyorum

© 2008 - uludağ sözlük

yani oyle biliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yani oyle biliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani oyle biliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgili olacaklara ogutler » pkk liler sarja sarz dedi diye sarza sarj demek » siksalak » eski sevgiliyi merak etmek » yazarlarin sozluge baglanma sebepleri » metroda gorulen kiza asik olmak » eqin » my names is bolt usain bolt » zenginin mali zugurdun cenesini yorar » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games