yani istanbulda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turban yani kalmadi laik yani versek
  2. istanbulda
  3. istanbulda sonbahar
  4. istanbulda cumartesi
  5. istanbulda yol cokmesi
  6. bu aksam yagmur var istanbulda
  7. bu sabah yagmur var istanbulda
  8. babilde olum istanbulda ask
  9. yuruyelim seninle istanbulda
  10. en ciplak kizlarin istanbulda olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

yani istanbulda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani istanbulda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani istanbulda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zirveye sevgiliyle gitmek » sozlukle ilgili istekler » rui pedro dos santos patricio » manco » kursunlara dogru kosan cesur askerler » yilmaz ozdil » bir koyuna sana kurban olayim demek » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » top spin » kelebek » turbanlilarin oral seksi istememesi » antunes » tarih bir kere yazildi tisortu » ntv spor un la liga reklami » suezmax » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci » yildirim ordulari » uy zeci erzurum yayla istanbul neci » gigli » pavillion » komploya kurban giden yazar » ajda pekkan » le phallus » kolektif futbol anlayisi » cumlesinin sonuna iki nokta koyana uyuz olmak » yagmur yagarken uyumak » genel cerrahi uzmani » icip guzellesmek » pkk nin eylemlerini basarili gibi gostermek » mersa