yani iki farkli kizi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turban yani kalmadi laik yani versek
  2. tedavide farkli doktorlarin farkli konusmasi
  3. ankara da farkli bagdat ta farkli
  4. turk kizi hint kizi gibidir okuze tapar
  5. izmir kizi vs istanbul kizi
  6. yani yani
  7. pes yani
  8. ne var yani
  9. oha yani
  10. eee yani

© 2008 - uludağ sözlük

yani iki farkli kizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani iki farkli kizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani iki farkli kizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz konsimentosu » sozlukte kutsala saldirarak dikkat cekme ekolu » f 16 fighting falcon » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » mentol » brutal ezan » gysn » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » 1000000000000000000000 » geri donuslerin krali » surekli plan degistiren insan » vazgecilmezden vazgecmek » zarar etmesi imkansiz isletmeler » senoktokatragintilyon » tirsik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seni seviyorum » yildiz tilbe nin agzinin mutemadiyen yamulmasi » teutates » aybars lebib » kaveci » ilhan selcuk » radio control » oneqeno » doritos » paragrafta anlam » bir tek yasanarak ogrenilirmis hayat » alois hitler » gokce firat » maybe attending » sinek ilaci kokusu