yani heykel yuzde 50 claudelindir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turban yani kalmadi laik yani versek
  2. deha denilen yuzde 1 ilham yuzde 99 terdir
  3. akp nin yuzde kirk beklerken yuzde yirmide kalmasi
  4. yuzde 47 nin yuzde 90 inin amerika dusmani olmasi
  5. sozluk hayatimin yuzde 80 iydi simdi yuzde 30 u
  6. yuzde doksan dokuz oy ile yuzde yuzu yonetmek
  7. elektrige yuzde 15 asgari ucrete yuzde 4 zam
  8. vizenin yuzde 40 finalin yuzde 60 etkilemesi
  9. yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek
  10. yuzde 47 ile gelen yuzde 7 ile gider

© 2008 - uludağ sözlük

yani heykel yuzde 50 claudelindir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yani heykel yuzde 50 claudelindir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani heykel yuzde 50 claudelindir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kapasite » sozlugu fazla ciddiye alan sorunlu yazarlar » yastik savasi » dream theater » run and gun » sicmak benim isyanimdi » 111i1ilerine » yapilan transferi fotospor da gormeden inanmamak » ne zaman adam olacaksin sorusuna verilen cevaplar » yonbang a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games