yani hadiseyi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hadiseyi karmasiklastirmak
  2. turban yani kalmadi laik yani versek
  3. hadiseyi dinleyen bunyelerin hareketlenmesi
  4. ne var yani
  5. pes yani
  6. eee yani
  7. oha yani
  8. yani
  9. yani yani
  10. open yani

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yani hadiseyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani hadiseyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani hadiseyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yani hadiseyi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » radyo uludag » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » kacak kelebek » no promise » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » karpuzkabugu » july4th » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » salvatore di stefano » sadece turkiye de gorulen olaylar » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » ask » alwayssleepy » lowepro » oqqo » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » yesil basli govel antilop » sbf tkp » into the wild » yavuzturk » umut sarikaya » babanin olmesi » magdala » dogu kulturu » oda tv » yanlis anlasilmis sarki sozleri » radyo sol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » caka satmak » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » zall i tanimam o da beni tanimaz » wanted » yaran facebook iletileri