yani ekbibim diye soylemiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oglum diye soylemiyorum
  2. kizim diye soylemiyorum
  3. evladim diye soylemiyorum ile baslayan cumleler
  4. oglum diye soylemiyorum atarsa semih atar golleri
  5. turban yani kalmadi laik yani versek
  6. kendimi ovmek icin soylemiyorum
  7. eee yani
  8. pes yani
  9. oha yani
  10. yani yani

© 2008 - uludağ sözlük

yani ekbibim diye soylemiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani ekbibim diye soylemiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani ekbibim diye soylemiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» belgetor » gulun kokusu vardi » timbuktu » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » prism » billy corgan » beyin » cagla sikel » bulbulun cilesi » biyikli kadin » dis » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » eyes wide shut » fm 2009 deki yetenekler » yabanci gruplarin turkce mealleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ece temelkuran » encarta » sisko muavinler » space monkey » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » anti 14 subat timi » 9 crimes » d a » cooler than jesus » baska marketin posetiyle markete giren kisi » nouriel roubini » grand theft auto iv » gotumuzde ergenekon parmagi » aura » radyo limon