yani benim ve digerlerinin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kale benim kalem oldugundan bir problem yok yani
  2. akp liler pisarken digerlerinin cengaver kesilmesi
  3. turban yani kalmadi laik yani versek
  4. senin malin benim benim malim benim
  5. hata benim gunah benim suc benim
  6. bostan benim belletirim kic benim elletirim
  7. yani yani
  8. eee yani
  9. ne var yani
  10. oha yani

© 2008 - uludağ sözlük

yani benim ve digerlerinin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yani benim ve digerlerinin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani benim ve digerlerinin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kerim » mangalin sadece turklere has oldugunu sanmak » ulu roman » kabakulak otu » huzursuz bacak sendromu » maykrosoft » dumur eden sorular » fakirlikten sikilmak » gecme namik kemal koprusunden » mentollu rejoice ile saci yikayip delirmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci