yani ben actim da 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turban yani kalmadi laik yani versek
  2. bir baslik actim kactim
  3. bu basligi sana actim
  4. anket actim mutluyum
  5. baslik actim mutluyum
  6. seray in kutusunu ben actim
  7. actim perdeyi durnami gordum
  8. muslugu actim tipasini taktim
  9. fashion tv yi actim erkek cikti
  10. actim kampanyami ictim sampanyami

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yani ben actim da başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani ben actim da ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani ben actim da nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yani ben actim da. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » no promise » kacak kelebek » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » july4th » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karpuzkabugu » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » salvatore di stefano » alwayssleepy » yaran entry silinme sebepleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » silik entry havzasi » ask » erkan ocakli » love lockdown » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » nasyonal sosyalizm » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » tematik mode a alternatif mode istekleri » poisonx » all i wanna do is make love with you » atma kalbim artik olumu ozledim » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » luciano figueroa » deivid in umit karan a erk uygulamasi » zeval vermemek » seyh edebali » yasam duslerdedir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » para ve mutluluk » izlanda » unye belediyesi » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » isil alben