yani baskasina yar olmus olabillir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turban yani kalmadi laik yani versek
  2. musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak
  3. baskasina yapma
  4. baskasina yapabilirsin
  5. diyemem derdimi bir baskasina
  6. artik gunaydinlar baskasina
  7. burnunu baskasina karistirtmak
  8. baskasina ait yaramaz cocuk
  9. hediyenin baskasina goturlmesi
  10. konyali dan baskasina bastirmam

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yani baskasina yar olmus olabillir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani baskasina yar olmus olabillir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani baskasina yar olmus olabillir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yani baskasina yar olmus olabillir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » radyo uludag » redwinemania » asiti kacmis kola » devedikeni » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » kacak kelebek » no promise » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » july4th » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » silik entry havzasi » alwayssleepy » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » salvatore di stefano » yaran entry silinme sebepleri » arjen robben » sss yengen » karizmaniz var mi varsa kac santim » mustafa m mustafa kemal im » en guzel mavi » nika diyor baska birsey demiyor » var misin yok musun » ben seni hak etmiyorum » baslik entry ve nick uyumu » angarya » ayrilik » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » hem musluman hem irkci olmak » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » ataturk insandi » canim ailem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » korkak ruh » akasya asilturkmen » google » aci soguk