yani annem ve babam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. annem ben ve babam
  2. annem ve babam olmesin
  3. annem rus babam muhendis ben rusum
  4. babam issiz annem ev hanimi
  5. annem babam beni cok severmis
  6. annem arap babam kurt ben turkum
  7. beni annem degil babam dogurdu
  8. buyumek istemiyorum annem babam yaslanir
  9. babam agda yapsa annem olurdu
  10. ayni annem babam gibi konusuyorsun

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yani annem ve babam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani annem ve babam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani annem ve babam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yani annem ve babam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » kacak kelebek » no promise » july4th » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karpuzkabugu » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » uludag sozluk » salvatore di stefano » sadece turkiye de gorulen olaylar » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » silik entry havzasi » yaran entry silinme sebepleri » ask » self sufficient » aboov ne dedii » devrimci milliyetcilik » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » sacit kayasu » samanyolu tv » uludag sozluk moderasyonu » dunyada en guzel bas kurt basidir » prezantabl » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » zulfuyara dokunmak » derin yasamak » tpjd » yapilmis en buyuk aptallik » gitmek my marlon and brando » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » google » sadik yemni » good luck chuck » ezan