yani adanada normal hayatta 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. normal hayatta da puhaha diye gulmek
  2. sozlukte dokturup normal hayatta konusamayanlar
  3. turban yani kalmadi laik yani versek
  4. sokakta normal normal yuruyen mal
  5. ey mustafa adanada afatsum ye
  6. ey nihat adanada tahin ye
  7. ey edip adanada pide ye
  8. ey karay adanada yarak ye
  9. normal
  10. normal bir gun

© 2008 - uludağ sözlük

yani adanada normal hayatta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani adanada normal hayatta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani adanada normal hayatta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » andrea bocelli » kayseri » useniyorum oyleyse yarin » 2009 yerel secimlerinde akp nin yuzde 60 oy almasi » suudi arabistan » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » recep tayyip erdogan in msn i » hulya avsar in tayyip aski » mufteri her zaman haklidir » sikisiki baba » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » yabani » zurna » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » dogan gorunumlu sahin » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » no one there » izmir sozluk » gelin damat fotograflari » amasya » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » tom bombadil » ayyash maghanda » belediye otobusunde aglamak » karin » punch me i bleed » adako