yangindan mal kacirmak 

kapat
  1. yangından değerli eşyaları kurtarmak.
    #3342845 (abberline, 01.05.2008 13:00)
  2. acelesi olmak manasına da gelir.
    #3342852 (whynot, 01.05.2008 13:01)
  3. aynı zamanda bir ülkenin elektronik altyapısına saldırı düzenleyerek terör faliyetinde bulunmaktır.
    #3977530 (abberline, 18.09.2008 09:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yangindan mal kacirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yangindan mal kacirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangindan mal kacirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yangindan mal kacirmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» espas » vesselam » hostempo » zaha hadid » lost » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » sihhat » rock dinleyen apolitik genc » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » bu bir yoklugun hikayesidir » tematik mode acikken acilmis basliklar » kevin corchiani » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » cristiano ronaldo » sizi soyle alalim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yazdigi her seye arti verilen yazar » mozilla firefox » zall offline » icelim » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » brasilia » ekol » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » bak cocugun burnu kanamis » modayi takip etmek » kabiz olanlara tavsiyeler » gecekondu » taksicilik » feather weight » ask suclari mahkemesi » tu kaka bana » yureksagda » all i wanna do is make love with you » konusma diline gecen markalar » princess istanbul