yangindan mal kacirir gibi 

kapat
  1. genellikle halk pazarlarında ya da ne alırsan 1 ytl mağazalarında görülen, gereksiz bir telaş içerisinde olma durumu.
    #244045 (asiti kaçmış kola, 14.05.2006 17:25)
  2. yangın var..

mal var..

zaman dar..

kurtarabildiğin kadarını kurtarmayı, ne yapıyorum ben yahu diye sorgulayamayacak kadar ele geçirilmiş olacaksın, bir şeyleri kaybetmenin telaşı tarafından..

yangın var..

mal var..

zaman dar..
    #1718793 (havada panik, 03.06.2007 02:12)
  3. yangını çıkaran, yangından kaçırmaya çalıştığın malsa eğer farkına varmalı, hemen o malı bırakıp kaçmalı. ama ya eğer yangını çıkaran o mal sen kendinsen ne yapmalı. önce öyle mal mal bakmayı bırakmalı. varoluşun sonuçlarına katlanmalı. kendi yağınla kavrulmalı.
    #1719396 (ditty, 03.06.2007 11:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yangindan mal kacirir gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yangindan mal kacirir gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangindan mal kacirir gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yangindan mal kacirir gibi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gel benimle » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » football manager 2009 » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » herboloji » ca va » orhan savasci » erasmus » ridvan dilmen » stadyum » ctrl u » deivid in umit karan a erk uygulamasi » suadiye cafe » arkadasa asik olmak » yikilsin camiler acilsin akm ler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ben simdi n abicam » basliklari alt alta okumamak » herbaryum » dibinden sokmek » dunyada en guzel bas kurt basidir » isildur » power turk » babanin harclik verememesi » senay erdogan » ust kimlik » derin yasamak » athletic bilbao » oklahoma city thunder » kisladankampuse » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » olum » birzamanlar net » samsung u600 » bossa » onmaz