yanginda ilk kurtarilacak seyler 

/ 4
kapat
  1. (bkz: kendim)
    #3379595 (50iki, 10.05.2008 15:47)
  2. tek yaşayanların kendini kurtarmaları ehvendir. birde bu başıboş memlekette cep teliyle, kredi kartını kurtarsa ii olur.
    #3387614 (seaman, 12.05.2008 15:44)
  3. devlet dairelerinde sürekli gördüğümüz ama öylece bakıp geçtiğimiz yazıdır. birkaç gün öncesine kadar ben de öylesine bakıp geçiyordum, ama nedendir bilinmez geçenlerde çok ürküttü beni.
    bi tarafta insan hayatı var diğer tarafta bir yığın evrak. ve bu evraklar orda çalışan insanların canından daha kıymetli.
    hayır, bi taraftan da komik...
    düşünün yangın çıkmış, her taraf alevler içinde ve insanlar bi tarftan yanıp bi taraftan da evrak dolaplarını sırtlanmışlar kurtarmaya çalışıyorlar. asansör de çalışmaz ki, merdivenden imece usulü indiriyorlar falan...komik yani, trajikomik.
    o anda insanlar panikle kendilerini camdan atıp ölüyorlar, 3 tane formalite icabı dolap bekleyen evrak yanmasın diye mi kendi canından vazgeçecek.
    laf olsun diye yapıyoruz ya zaten çoğu şeyi...
    lüzumsuzsa söndür.
    bi de yangın anında basılacak düğme vardı, ama gereksiz yere o düğmenin bulunduğu camı kırıp düğmeye basan cezalandırılacaktı.
    kırmadım hiç, ama yangında evrak falan kurtarmam ona göre...
    #3793847 (nada, 09.08.2008 17:30)
  4. g.t ilk sırada, önce kendininkini, sonra yardıma ihtiyacı olabilecek digerlerini.
    #3793866 (beklediginiz lider geldi, 09.08.2008 17:35)
  5. vergi dairesinde, dosyalar, bankada paralar, evde en son alınan mobilya.
    #3793868 (Amele Spor, 09.08.2008 17:36)
/ 4
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanginda ilk kurtarilacak seyler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanginda ilk kurtarilacak seyler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanginda ilk kurtarilacak seyler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanginda ilk kurtarilacak seyler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yanginda kurtarilacak ilk esya » hatasiz kul olmaz » ene » erkeklerde pezevenklik switchi dogustan on gelir » facebook ta friend request gorunce sevinmek » helva » kupayla taclandirmak » baybars » franky four fingers » atma kalbim artik olumu ozledim » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » the rival » egitim fakultesi » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » kisladankampuse » yapilmis en aptalca dalginlik » you make me high » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » sevgili » ridvan dilmen » karamsar entryler » mehmet ali erbil ile 50 sarisin