yangina piknik tupu ile gitmek 

kapat
  1. yangın tüpünün bitmesi halinde alternatif tüptür.*
    yangına körükle gitmekten daha akıllıcadır.
    *
    #1077097 (sicilyalim, 29.12.2006 21:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yangina piknik tupu ile gitmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yangina piknik tupu ile gitmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangina piknik tupu ile gitmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yangina piknik tupu ile gitmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dr cureklibatur ve bay arkin » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » kan uykusu ndan uyanmak » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » kelime oyuncusu » muhtemel kitap isimleri » 2010 istanbul avrupa kultur baskenti » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » real » self sufficient » gercek bir askin ardindan kalanlar » daddy » babanin harclik verememesi » cinleri tepesinde olmak » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » basliklari alt alta okumamak » zehirli mantarlar » davutobasi koyu » seri eksi oy veren ibne » baslik acip ayar verdim abi » moderatorlugun kaldirilmasi » 532 li hat alip avea ya cevirmek » gitano de lucia » sinavdan hemen sonra moral bozan ogrenci » alicengiz oyunu » pozcu » sozluk sadece entry girmek degildir » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » helva » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » tenedos » yeni baslayanlar icin istanbul » kreatin » kurt sorununa cozum onerileri » happy christmas