yangina petrolle gitmek 

kapat
  1. atasözünün daha bir abartılmış halidir...**
    #2036134 (KALAMARA41, 30.07.2007 02:31)
  2. her iki tarafa da pahallıya patlayacak olan olaydır.
    #2036141 (flyo, 30.07.2007 02:31)
  3. (bkz: beyaz saray yanıyor sheriff beni arıyor)
    #2036235 (sıpa, 30.07.2007 02:46 ~ 02:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yangina petrolle gitmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yangina petrolle gitmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangina petrolle gitmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yangina petrolle gitmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fikir » ruhlarimizi kirlettik » spirit » tematik entry » abberline » hayata dair ic burkan detaylar » dem spor » cevriye » george best » bos bkz la ayar vermeye calismak » sonsuza kadar sevmek » lezce com » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » oy vermek » les » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » is as ekmek yok ama din var isinize geliyorsa » vicortus » sayfa goruntulenemiyor » cambaz ipte balik dipte olsa gerek » portakalli serbest muhasebeci corbasi » mersin forum alisveris merkezi » vize » sporx » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » gul yapragi patlatmak » gossip girl » makina muhendisligi » ask » en buyuk abla bekarken en kucuk kizin evlenmesi » edip sharabi » legrad » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » telli turnam » ai wars the awakening » southern sunrise