yangina korukle giden itfaiyeci 

kapat
  1. işinin ilk gününde büyük bir yangın müdehalesine giden telaşlı itfaiyecidir. herkes bilinçli bir şekilde yerini alırken o

mahmut abi yetiş paçam tutuştu ,

zafer abi depo da su bitti diye haykırır.

(bkz: hele bi soluklan yiğidim) *
    #2518411 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 26.10.2007 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

yangina korukle giden itfaiyeci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yangina korukle giden itfaiyeci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangina korukle giden itfaiyeci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harry potter and the half blood prince » vj bulent » ozel ders vermeye meyilli ogretmendeki ozguven » size cok gaz vermisler adamciklari » ruya gorup iman eden ateist » yastik savasi » kindar surpriz yumurta » sevgili olacaklara ogutler » futbol » komunizm kapitalizm ve esitlik uzerine a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games