yangin var 

kapat
  1. annelerin çok usandığı zaman, evlatlarına karşı kullandığı tehdit;
    - ayyy şimdii yangın varrr diye bağıracaam
    - hönk !?
    #927389 (ogasi, 29.11.2006 20:55)
  2. aslı mı? belki.
    odalık mı? asla!

ne matisse'den ne de çırağan sarayından!
    bir sobaydı allah tarafından o deli hatun,
    upuzun saçlarıyla bir demir döküm..
    yaktıkça kendini nefsinle nefesimle,
    yandıkça düşistandan düşürdüğüm odun,
    ısınırdı oda, ısınırdı ev, ısınırdı acun..

o da, ben de, yanyana ve yana yana,
    sevişerek ölmeyi öğrendik sonunda,
    ondan şimdi böyle ortalık duman,
    baksana baharlar yağıyor üstümüze ağaçlardan..

aslı varsa onun
    ki kerem edin ki var
    o sobaysa;
    ben de ona yangınım yangın..

can yücel
    #2443100 (flushroyale, 08.10.2007 04:52)

© 2008 - uludağ sözlük

yangin var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yangin var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangin var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anatomic autogynephilia » moonshield » dun gece » komedi dukkani » tuomas holopainen » cehenneme gitme sebepleri » vinterland » d bk » zendostluk » aquafobi » unknown artist » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » nine inch nails » dolores o riordan » bir salak gibi olmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insani tedirgin eden kedi » ilker basbug » chronophilia » 2009 ekonomik krizi » tutunamayanlardan » agrypnie » jon donais » galatasaray universitesi » huzur » ismail alpen » 934 tane fake hesabi olan yazar » webcam acip tras olmak » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » vucut gelistirme » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi