yangin tatbikati 

kapat
  1. okullarda, iş yerlerinde yapılan, bol hengameli, bol koşuşturmalı ama derslerden ve işten kaçış için birebir olan, "yangın halinde yapılması gerekenler" pratiğidir.
    başka 1 versiyonu için (bkz: deprem tatbikatı yapmak).
    #195880 (asiti kaçmış kola, 25.04.2006 00:17)
  2. çok eğLenceLi geçer...önceden size söyLenir...ziL çaLdığı zaman sıra haLine geçecez...yangın çıkışından çıkacağız...panik yapmayacağız...ee tucimania ve çetesi dinLer mi bunu?ziL çaLar "yangınnnn varrrrrr" diye bağırarak sırayı bekLemeden miLLeti ite kaka dışarı çıkardık...arkamızda da müdür yardımcıLarı "bağırmayın eşek herifler" diye bizi takip ederdi...bahçede topLanıLır...yakın tüpLeri hazır ve nazır durumdadır...bir ateş yakıLır ve yangın tüpLeriyLe o ateş söndürüLür...tabi o yangın tüpü benim eLime geçtiği an oLay biter...öğrenciLerin vay haLine...
    #195897 (Tucimania, 25.04.2006 00:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yangin tatbikati başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yangin tatbikati ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangin tatbikati nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yangin tatbikati. Copyright of the articles are belong to their authors.

» diego tristan » agina kendini asarak intihar eden orumcek » tatbikat » manuel pablo » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » vajina lakaplari » fon makinesiyle uyku » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » afrika » jeodezi » ezequiel lavezzi » poisonx » atsizcilar » roberto baggio » vucut gelistirme » tulum hayri » the noose » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yavuzturk mahallesi » terorizm » asansoru kacirmak » sicagi sicagina » yargi gucunun elestirisi