yangin sondurmeyen yangin tupleri 

kapat
  1. arena'ya konu olan yangin tupleridir bunlar. seri numaralari kazinarak gotten uydurma rakamlarin cakildigi ve yangin aninda kullanimi hicbir $ey ifade etmeyen kirmizi aksesuarlar.
    #2375455 (Antistar, 25.09.2007 00:39)
  2. (bkz: ne söndürem mahmut mu söndürem)
    #2375490 (koka, 25.09.2007 00:43)
  3. genellikle yangın çıktığı zaman farkedilebildiğinden hazin sonuçları olan bir ihmaldir.
    #2375491 (dunyayategetgecenadam, 25.09.2007 00:43)
  4. genellikle içi boş yangın söndürme tüpüdür. boş olduğu yangın başlayınca anlaşılır.
    #2375594 (firsaf, 25.09.2007 00:58)
  5. (bkz: biblo)
    #2375601 (iplik, 25.09.2007 00:59)
  6. genelde liselerdeki yangın tüpleridir... koridor başlarına koyarlar bunları, kız kesmek için koridorun başına dikilen bıçkın delikanlılar * hatunlardan umduğunu bulamayınca, can sıkıntısına ufak ufak pıssslatarak bitirirler... sene başında eşek ölüsü gibi olan yangın tüpü, sene sonunda yudum ayçiçek yağıyla yapılmış bir kızartma yemişçesine havalanır...
    (bkz: gebze anadolu lisesi)
    #2375625 (gazoz_kapagi, 25.09.2007 01:03)
  7. dry powder dediğimiz kuru kimyevi toz içeren yangın tüpleridir bunlar ve genelde tüpleri kırmızı renklidir. bu tüplerin kötü yanları, bir kez güvenlik pimi açılıp mandalına basıldığında içindeki bitene kadar kullanılır, daha sonra kullanılamaz. tek kullanımlıktır yani. küçük yangınlarda çok etkilidir. her sınıf yangında da kullanılabilir normalde.
    fakat, bir kere evinize, iş yerinize, arabanıza almakla bitmez bu söndürücü işi.
    cihazların üzerinde bir basınç göstergesi bulunur. bir de expire tarihi. basınç göstergesi gösterilen sevidyeden aşağıya indiğinde (ki bu kendi kendine olabilir, bir sebebi yoktur) o cihazdan hayır gelmez. ortalama 2 yıl geçerlilik süresi olması da ayrı bir konudur. kimse 2 yılda bir tüp dolumuna para vermez türkiyede...

hal böyle iken birçok kurumda, evlerde, otomobillerde bulunan o tüpler anlamını yitirir. güvenmeyiniz, kontrol ediniz efendim.
    #3767185 (devilscry, 04.08.2008 01:58)
  8. ülkemizde 2006 modelden aşağıda * herhangi bir aracın içindeki yangın söndürme tüpleridir.
    #3767237 (maydonez, 04.08.2008 02:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yangin sondurmeyen yangin tupleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yangin sondurmeyen yangin tupleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangin sondurmeyen yangin tupleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yangin sondurmeyen yangin tupleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tanri nin sozunde durmamasi » ozz le grand » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » urk » damak tadima uygun degildi » tutun » abandi damat » kozleme » catisma esnasinda geyik ceviren polis » bodhidarma » salaga yatmak » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » kerhane » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » lucarelli99 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » bir an icin kimsenin entry girmemesi » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » i need some water » yansimalar » tulum hayri » alternatif vodafone reklam replikleri » les » atma kalbim artik olumu ozledim » sazan avi icin kullanilabilecek basliklar » desiree » asirmasyon » bir fahisenin cocugu olmak » saraydaki mucevher » igrenc sirin » club tribal » gecen haftanin en kotu entryleri » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » iktidarsiz jigolo