yangin mavisi 

kapat
  1. Maviye...
    Maviye çalar gözlerin, yangın mavisine
    Rüzgarda asi...

Körsem, senden gayrısına yoksam, bozuksam
    Can benim düş benim ellere nesi...
    Hadi gel ay karanlık

itten aç, yılandan çıblak
    Vurgun ve bela gelip durmuşsam kapına
    Var mı ki doymazlığın, ille de ille sevmelerim
    Sevmelerim gibisi...

Oturmuş yazıcılar fermanım yazar
    Ne olur gel ay karanlık

Dört yanım puşt zulası
    Dost yüzlü, dost gülücüklü
    Cigaramdan yanar, alnım öperler
    Suskun, hayın, ciyansı
    Dört yanım puşt zulası
    Dönerim, dönerim çıkmaz...
    En leylim gecede ölesim tutmuş
    Etme gel...
    Ay karanlık
    #2206076 (gosemef, 27.08.2007 00:05)
  2. (bkz: ahmed arif)
    #2206083 (gosemef, 27.08.2007 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

yangin mavisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yangin mavisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangin mavisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk ask » 29 agustos 2008 ankaragucu trabzonspor maci » uu ogrenci isleri » o kadar acim ki bir ati bile yiyebilirim » from dusk till dawn » kral tv nin altindan gecen mesajlar » overkill ii » tourette sendromu » np » seven olmaz ki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games