yangin gecesi 

kapat
  1. attila ilhan şiiri.

yangın gecesini giyinmiştim
    ateş istanbul'a bulaşmıştı
    yalnızdım zehirdim zehirliydim
    bütün köprülerim atılmıştı
    gemimi ellerimle batırmıştım
    istanbul nefes nefes yanıyordu
    sen tutuşmuştun yanıyordun
    çığlıkların kulağımdan gitmeyecek

saçların tutuşmuştu yanıyordu
    ateş dudaklarına bulaşmıştı
    kimsecik yangını görmüyordu
    neden yandığını sormuyordu
    bir damlacık su vermiyordu
    elini ayağını şaşırmıştı
    sen bir cehennemdin yanıyordun
    istanbul bir cehennemdi yanıyordu
    ben eski cehennemdim yanıyordum
    şiirlerim haykırmaya başlamıştı

duman beni boğmasa kör etmese
    gözlerim kör olmasa ölmesem
    seni görsem suçlu gözlerini görsem
    yangın gecesinde kaybolduğunu
    bir bıçak gibi savrulduğunu
    başıma taş yağmasa düşmesem
    gemiler ateş almasa gitmese
    istanbul yanmasa sen yanmasan
    ben kendi kendimi yakacaktım

bu geceyi bağırtan ben değilim
    bu geceyi bu bir yürek gibi buğulu
    bu uğultulu yangın gecesini
    rezil rezil bağırtan ben değilim
    gemiler kendileri bağırıyorlar
    galata kulesi kendiliğinden bagırıyor
    ben kendim bağırıyorum bilmeyerek
    haykırdığımın farkında olmayarak
    kirpiklerim bıyıklarım kavruluyorlar
    yangın hayallerime sokuluyor
    #2091212 (vernon sullivan, 08.08.2007 04:38)
  2. attila ilhan' ın olan bu şiiri ahmet kaya seslendirmiştir.
    #2225100 (fayaka, 29.08.2007 21:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yangin gecesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yangin gecesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangin gecesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yangin gecesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» korkularla yasamak » kale grubu » anlamamazliga yatmak » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » kunta kinte » sozlerimi geri alamam » gel gonul » ataturk yasasaydi yargilanirdi » yasemin goksu » ferre » 187 ride or die » kavak yelleri » para ve mutluluk » yenilmedik ezildik » ulan okuz anadolulu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » jeodezi » 3d radio control racers » sise » how i met your mother » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » lezce com » luciano figueroa » tve » basliklari alt alta okumak » torpulemek » adini unutmaya devam ediyorum » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » meshur turk yalanlari » good luck chuck » sss yengen » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » alpet torojet » akp lilerin atin cinsel organini koparmasi