yangin cikisi 

kapat
  1. yangın ve benzeri zorunlu hallerde binadan çıkmak için kullanılan çıkış.
    genelde kilitli olması ise işin başka bir yönü...
    #1390106 (dustman, 08.03.2007 22:01)
  2. (bkz: kilitli yangın çıkışı)
    #1390131 (dustman, 08.03.2007 22:06)
  3. yangının çıkacağı yer.
    #2985191 (the longest journey, 10.02.2008 23:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yangin cikisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yangin cikisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yangin cikisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yangin cikisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » lowepro » coca cola nin bir tutku haline donusmesi » sanal reklam » baslik acip ayar verdim abi » mikael stanne » yerli erotik dizi ismi onerileri » yagmur sesi » fabala » imbat » hizli giden atin boku seyrek duser » anlatma » sacit kayasu » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » ahmet cakar la sansa bak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hemencevir com » al bunu sana aldim » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » avar kaganligi » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » thrall » selpak saticiligi » your kingdom is doomed » sozluk sadece entry girmek degildir » al yanakli balon » icelim » the couriers » kriz teget mi gecti delip mi gecti » konfederasyonlar kupasi » the rival » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » kelime oyuncusu » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » kazak » haz ve mutluluk ayrimi