yang wei 

kapat
  1. 29. Yaz Olimpiyat Oyunları artistik jimnastik erkekler genel bireysel yarışmada altın madalyanın sahibi olmuş, kariyerinde 2 dünya şampiyonluğu bulunan 28 yaşındaki çinli sporcu.
    #3818875 (notrinova, 14.08.2008 19:52)
  2. pekin 2008 artistik cimnastik erkekler halkada 16.425 puan toplayarak gümüşte kalmıştır.
    #3848337 (notrinova, 21.08.2008 13:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yang wei başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yang wei ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yang wei nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yang wei. Copyright of the articles are belong to their authors.

» edip sharabi » chris stephenson » onmaz » yaran msn iletileri » anti klise timi » zeitgeist addendum » ben senin bildigin kizlardan degilim » usb 3 0 » dem spor » ilk cinsel deneyim » winter trees » asik mahzuni serif » nefret edilen cumleler » ahmet yildiz olmedi » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » anthony kiedis » kilcal » windows live messenger » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » espas » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » sozluk yazarlarinin itiraflari » klavye devrimcisi » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » salt aklin elestirisi » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » devrim erden » sanal reklam » iguananin olumu » hot n cold » kemalizm sol degil » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » sadece turkiye de gorulen olaylar » iktisat tarihi » tanri nin sozunde durmamasi