yandin sen oglum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hadi oglum aslan oglum soy karilari
  2. canim oglum ben de seni ozledim oglum
  3. len oglum
  4. oglum var ya
  5. ah oglum
  6. oglum sen sen ol
  7. oglum
  8. bil oglum
  9. oglum benim
  10. hakkimizi ver oglum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandin sen oglum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandin sen oglum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandin sen oglum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandin sen oglum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » karga » radyo uludag » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » no promise » kacak kelebek » uludag sozluk » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karpuzkabugu » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » july4th » sadece turkiye de gorulen olaylar » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » alwayssleepy » arjen robben » salvatore di stefano » ask » kamil koc » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » louis isadore kahn » brian may » osmanli turk degildir » olmeden onceki son sozler » akp lilerin atin cinsel organini koparmasi » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » sort indi kaleci soka girdi » fever 103 » metriks » hurriyete dogru » cicek lokantasi » asirtma vur uzerimize gelmesin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » neanderthal » tipta uzmanlik sinavi » mclaren f1 » guzelavrat otu » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru