yandin olum sen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olum kere olum olum kare olum
  2. olum kere olum olum kare
  3. ben varsam olum yok olum varsa ben yokum
  4. olum olum dedigin nedir ki gulum
  5. olum olum dedigin nedir ki gollum
  6. olum olum oldum burda
  7. olum ve ben
  8. olum var olum
  9. olum ve kiz
  10. ah olum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandin olum sen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandin olum sen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandin olum sen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandin olum sen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » radyo uludag » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » no promise » kacak kelebek » karpuzkabugu » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » uludag sozluk » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » yaran entry silinme sebepleri » salvatore di stefano » alwayssleepy » arjen robben » sadece turkiye de gorulen olaylar » ask » var misin yok musun adriana lima » petrol » trt » gizli escinsel » gecen haftanin en kotu entryleri » zurna » derin yasamak » ferre » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » babanin olmesi » age of sail 2 » hz peygamber » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » system shock » kan uykusu ndan uyanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » uzak » aerius » bozdag » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz