yandim koze dondum 

kapat
  1. bir karacaoğlan türküsüdür.

Yandım Köze Döndüm

Yandım köze döndüm ben ateşlere
    Derdimle takıldım ben bir neştere
    Delindi ciğerim kapandım yere vay
    Beni kaldıracak el gerek bana vay

Halden anlar isen haldaş olalım
    Gurbet gezdin ise yoldaş olalım
    Anasız babasız gardaş olalım
    Ucu yar zülfünde yol gerek bana vay

Karacaoğlan derki garip ellere
    Esip esip bize gelir yellere
    Ormalanmış yar zülfün tellere vay
    Ona bağlayacak gül gerek bana vay
    #612010 (kara hilal, 06.09.2006 14:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandim koze dondum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandim koze dondum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandim koze dondum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandim koze dondum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » uludag universitesi sinema toplulugu » kanye west » igrenc espriler » metafizik cagrisimlar » surudenayrilanidealistkuzu » izlanda » israel defence forces » sergen yalcin dan maldonado yorumu » vera » yaran diyaloglar » eric carmen » temizlik ve saglikla ilgili hurafeler » sevdiginiz kizin size abla demesi » icine atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kurt degil kurdistan dusmani olmak » edip sharabi » olmasaydi o adam anan olurdu madam » futbol » yavuzturk mahallesi » kafasi guzel olmak » real » uludag sozluk hakkinda ne dediler » metro kapisina elini sokan insan » you make me high » liseli serap » citigroup » motorola f3 » gitmek mi zor kalmak mi zor » a little piece of heaven » du bakali n olcek » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » post office » oqqo » kara carsafli chp liler