yandim cavus 

kapat
  1. izmir selcuk'ta bulunan bir boka benzemeyen çöpşişler için korkunç fiyatlar isteyen kıytırık mekan. dış görünüşüne ve radyolara verdiği reklamlara kanılmamalıdır.

(bkz: melek yüzlü şeytan)
    #2375658 (Gerko, 25.09.2007 01:07)
  2. zamanı behlinde tarsus otogarı' nda ''yandım çavuş ayranı'' yazılı bir camekan ardında, bol köpüklü ayranlar yapan ve o ayranı içmek için gelen insanların uğrak yeri.

(bkz: sonra geçmişe mazi dediler)
    #2375671 (iplik, 25.09.2007 01:09)
  3. istanbul ikitelli'de de bulunan ismi meşhur kendi meçhul ayrancı.
    #2375680 (chilavert, 25.09.2007 01:10)
  4. (bkz: zekeriya beyazin erotik filmlerine verilecek adlar)
    #2375686 (tanimadinmiben, 25.09.2007 01:12)
  5. özelliğini izmir yaz sıcaklarını bilen bilir. kocaman duşlarının altına arabanızla girersiniz, daha önce servis edilen buz gibi ayranı keyifle yudumlarsınız.
    #3427234 (ditty, 21.05.2008 16:51)
  6. replikas'ın koledoyuran albümününde yer alan bir parça.
    #3562412 (ıslak mayolu adam, 20.06.2008 16:56)
  7. (bkz: istanbul'dan üsküdar'a yol gider)
    #3562517 (sonkuzu, 20.06.2008 17:20)

© 2008 - uludağ sözlük

yandim cavus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandim cavus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandim cavus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» piromani » melissa panarello » recep tayyip erdogan in msn iletisi » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » yuksek sadakat » mmrna » art of fighting 3 the path of warrior » atm den makbuz isteyen anarsist genc » altizlara verilebilecek isimler » hipermnezi » gul bahcesindeki gelincik » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » bayer giants leverkusen » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » cahillikler kitabi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » when a blind man cries » ac misin tok musun » duygusuz kiz » dengir mir mehmet firat » mulayim » miguel de cervantes saavedra » sharon isbin » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » mavi gozlu dev » ntvmsnbc com » kolada gecesi yaratiklari » yasak kadin » sanri » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » page down