yandim anam 

kapat
  1. türk insanının başına gerçekten kötü birşeyler geldiğinde kullandığı serzeniş.
    şakası yoktur derhal müdahale edilmelidir.
    #16822 (sıçtırtma lamasına, 16.01.2006 06:49)
  2. haykırış yakarış cümleciği
    #16837 (naten, 16.01.2006 06:57)
  3. cehennemde kullanılırsa abartılı olmaz..
    #16839 (rasko, 16.01.2006 06:58)
  4. sözlük formatına aykırı davranışlarda bulunan yazarın moderasyon kararı sonrası sözlükle ilişiğinin kesilmesinin ardından dudaklarından dökülen cümle.
    #81300 (july4th, 21.02.2006 23:06)
  5. kıçından kurşun yiyenlerin genellikle sarfettiği söz öbeği
    #123498 (maksat muhabbet, 21.03.2006 19:08)
  6. annesiyle mutlu mesut kahvaltı yapan kişinin üzerine annesinin çay dökmesi haline ağızdan çıkan cümle:"yandım anam"
    #123503 (asiti kaçmış kola, 21.03.2006 19:09)
  7. bir türküde geçen güzel bir söz.

ben sana kandım anam
    neyine aldandım aman
    seni bana vermezlerse
    işte ben yandım anam
    #665105 (arabaciarabayatasget, 25.09.2006 16:33)
  8. acının boyutunu belirtmek için kullanılan söz.
    #3001821 (sex files, 14.02.2008 13:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandim anam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandim anam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandim anam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandim anam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» no woman no cry » deprem esnasinda seks yapmak » klozetten yilan cikmasi » bilgisayar basinda bir kiz » dusta mavi yerine kirmizi muslugu acmak » basa dokulen kolonyanin goze kacmasi » bilgisayar basinda oturmanin zararlari » sicak kuma ciplak ayakla basmak » uuserlarin nicelige kafayi takma sorunsali » fedon » sozlukte yukselen fasizm » bana yalan soylediler » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » dr cureklibatur ve bay arkin » 18 kasim 2008 izmir depremi » ar damari catlamak » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » tulum hayri » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » meshur turk yalanlari » ogretmen » rapidoya kafa atan ogrenci » torpulemek » lise yillari » savage grace » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » tematik mode acikken acilmis basliklar » ilk once sen kapat telefonunu » entry girerken bunalima girmek » tiyatro ve baleye gidince basin goge ermesi » fikralarla turkiye