yandim allah ziyan oldum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yandim allah yandim yatamiyorum
  2. yandim allah
  3. allah im unut diyenlerden oldum
  4. allah sahidimdir ateist oldum
  5. allah basligini okudum tatmin etmedi ateist oldum
  6. yandim yandim kar mi verdin
  7. ukteydim doldum baslik oldum silindim cop oldum
  8. ne oldum oldum sozunu soylettiren durum
  9. ziyan
  10. yandim ali

© 2008 - uludağ sözlük

yandim allah ziyan oldum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandim allah ziyan oldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandim allah ziyan oldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgi gokkusagi lgbt » war miner under attack » sozlukte kutsala saldirarak dikkat cekme ekolu » evli olmasina ragmen alyans takmayan ciftler » shizofren » atonement » otobuste size gelen mesaji okumaya calisan lavuk » su zannedilip icilen sivilar » kurtlar vadisi replikleri » sozlukle ilgili istekler » b 36 » cristiano ronaldo yu marke etmek » milliyet internet » axl rose » kastanyet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mongol » preveze deniz savasi » mario gomez » ayak fetisizmi » araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask » kalede kaleci var diye sut cekmeyecek miyiz » sana deger » kizil bayrak » xbox 360 » rana senol » betul demir » sol frame e gelmesi engellenmis ukteler » ahmet yildiz olmedinin bunye uzerindeki etkileri » bozcaada » nanomanufacturing