yandik kizlar etrafta basimiz belada 

kapat
  1. "bıkkın bir öğrencinin intikam planları" diye devam eden, cem şancı nın 1999 yılında altın kitaplardan çıkan mizahi kitabı.
    #600791 (lilith, 02.09.2006 17:19)
  2. (bkz: cem şancı)
    #600796 (morfin, 02.09.2006 17:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandik kizlar etrafta basimiz belada başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandik kizlar etrafta basimiz belada ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandik kizlar etrafta basimiz belada nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandik kizlar etrafta basimiz belada. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cem sanci » dogu kulturu » gormedigi adamin dogum gununu kutlayan insanlar » jil sander » krizin konik gecmesi » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » adrian paul » gap » insanlar dusleri kadar vardir » sozluk yazarlarindan aforizmalar » sol frame ye kurt lu baslik acmak » kulluk » beni aglatma » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » cut » baba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ilk once sen kapat telefonunu » turkiye nin en guvenilir kurumu » banihana » sinavda bkz vermek » johnnyturhan » kopush fm » adriana lima » yesil basli govel antilop » league one » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » fon makinesiyle uyku » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » elm » entry ve nick uyumu » 187 ride or die » kavak yelleri » ikea » zaman » zorunlu din dersi