yandi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yandi yurekler yandi
  2. yandi ha yandi
  3. yandi gonlum
  4. canim yandi
  5. yandi yurek
  6. yandi bu yurek
  7. yurekler yandi
  8. cigerlerimiz yandi
  9. yandi bagrim
  10. hasretinle yandi gollum

© 2008 - uludağ sözlük

yandi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» billy mehmet » kavak yelleri » fenerbahce » agir misafir » siki siki baba » batuhan karadeniz » abdullah gul » careless whisper » luther » 3 subat 2001 barcelona athletic bilbao maci » abdullah ocalan » ayazaga garajina gider » bir musluman olarak bluevelve » olumleri kaniksamak » benim icin oldun artik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » diger erkekleri kiskanan erkek » this mortal soil » dtp lilerin milliyetci olmasi » discovery civilisation » turkce yi katleden emolar » olmek » erkeksiz kadinlarin agresif olmasi » the illusion of progress » genelevleri tren garina yakin sehirler » prozac » rudolf durkovic » cm 03 04 » zaman yolculugu ile cok karli olabilecek sektorler » in perfect harmony » sozluk yazarlarinin takintilari