yandi yurek 

kapat
  1. Yandi yurek yar elinden
    Bilmem yara ne edeyim
    Takatim yok dosta varam
    Care bilmem ne edeyim

Bir yara disardan olsa
    Halk ona bir merhem calar
    Benim yaram icerdendir
    Care bilmem ne edeyim

Iki hekim geldi ustume
    Biri dilli birisi lal
    Dilliye cevap veremedim
    Bilmem ki lala ne deyim

Nesimi'ye dediler ki
    Derdine bir derman ara
    Bize derman Hakk'tan ola
    Care bilmem ne edeyim

*
    #849639 (mulayim, 12.11.2006 20:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandi yurek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandi yurek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandi yurek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandi yurek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ruyada muzik dinleyip klip izlemek » kale grubu » sacma batil inanclar » guvez » orospu cocuklugunun dik alasi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » 7eventy 5ive » temiz yazarlar temiz sozluk » pogo » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » braunschweig » vera » kirmizi bileklik » petrol » fox tv » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » serguzest » taksicilik » acele etme » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » hicbiryerdecilik » adam sirasina gecmek » zeval vermemek » nephente » fuat ercan » alptekir pisisoy a sordunuz da mi » wicker park » the noose » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » karsi karsiya » pes 2009 » bos bkz la ayar vermeye calismak » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » kediler neden balik sever » yaprak film » geri zekali