yandi gonlum 

1. eda-metin özülkü çiftinin muhtesem sarkısı

Yalan değilim,hazır değilim
    Senden sonra olanlara razı değilim
    Mecbur değilim senden arta kalanlara
    Ömür boyu seninleydim isterdim inanmak
    Boşver beni ah bir utan bana yaklaşma

Yandı gönlüm bir masaldı
    Gözümü aldı,dumanı sardı
    Sevdim eller eller aldı
    Bir yalanmış bana külü kaldı
    #3194040 (muddeiumumi, 26.03.2008 21:40 ~ 21:41)

© 2008 - uludağ sözlük

yandi gonlum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandi gonlum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandi gonlum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » san dimas » burda mi yersiniz paket mi yapalim » dan jacobs » hifzi veldet velidedeoglu » bell x15 » when the smoke is going down » merve erdogan » batuhan karadeniz » yabancica » the jester race » defendant » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir salak gibi olmek » mehmet turgut » bu son olsun » bopbakan » unknown artist » baba ocagi » bir capkina yanginim » kuru kebap » sadettin teksoyun parmagi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » when you close your eyes » yarim derdini ver bana » ozledim » harlem de siyahilerle rap yapmak » happy go lucky