yandi bagrim 

kapat
  1. söz ve müziği neset ertas'a ait bir türkü.

yandı bağrım yandı aşkın elinden
    bir de sen yakıp gönderme beni
    ben mecnun olmuşum sevda çölünde
    yeniden mecnuna dönderme beni

insan olan insan, sever insanı
    bizden evvel gelip gidenler hanı
    aşkına düşürüp mecnun misali
    bir kuru hayale yeldirme beni

sevda çöllerinde ben mecnun oldum
    şu garip görüp gönlümün yarisin bildim
    bir başka seversen işte ben öldüm
    ne olur ölmeden öldürme beni
    #841236 (vernon sullivan, 10.11.2006 18:35)
  2. kardeş türküler de çok hoş yorumlamıştır.
    #841246 (rommel, 10.11.2006 18:36)
  3. feryal oney'den dinlenesi güzel neset ertas türküsü..

aşkına düşürüpte mecnun misali
    bir kuru hayale yeldirme beni beni beni beni
    #841411 (sekizgen, 10.11.2006 19:07 ~ 19:11)
  4. kesinlikle kardes turkulerden dinlenmesini tevsiye ettiğim türküdür.
    #842317 (gozluklu kedi, 10.11.2006 22:21)
  5. tavsyeleri dinleyip kardes turkuler den dinlenen ve adamı mest eden türkü.
    #1221823 (devrim, 28.01.2007 11:32)
  6. "ne olur ölmeden öldürme beni beni beni beni"

derken öldürebilen türküdür.

(bkz: kardeş türküler den de dinlenmeli.)
    #1631453 (lost control, 11.05.2007 15:10 ~ 15:11)
  7. bi yandan dertlen bi yandan oyna türküsü...
    #1631461 (brcyzdm, 11.05.2007 15:12)
  8. oğuz yılmaz tarafından da seslendirilen parça. hatta oğuz yılmaz'ın şu güne kadar söylediği en güzel türkü'dür belki
    #2046445 (nvrs, 31.07.2007 21:13)
  9. --spoiler--
    bir başka seversen işte ben öldüm
    ne olur ölmeden öldürme beni
    --spoiler--

dizeleriyle insanı kendinden geçiren, alıp götüren, kardeş türkülerden dinlenesi türkü...
    #3054804 (freedean, 25.02.2008 02:15)
  10. partnerinin bağrına kadar sokmasıyla, feryadı figanı belirten ilk cümle.
    #3057507 (quantum, 25.02.2008 19:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandi bagrim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandi bagrim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandi bagrim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandi bagrim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » mikrodalga firin » cengiz aytmatov » pekos patos si » yaz buz » hayattaki en guzel anlar » pkk yi acikca destekleyip inkar etmek » kral ubu » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » yureksagda » terorizm » bond » idf » ulan okuz anadolulu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » alevi davasinda aslan kesilen ateist » club tribal » ayse tuter » webcam acan kizin cirkin cikmasi » sensiz olmaz » unye belediyesi » 23hapo » arnavut atasozleri » milli demokratik devrim » davutobasi koyu » three to tango » tve » zulfuyara dokunmak » hendrix » eskisehir buyuksehir belediyesi » din ve milliyetcilik ile uyutulmak » sari biber » zall ile girilen ilginc diyaloglar » sozlukte kaliteli kiz yazarin bulunmamasi » 4 un kurali