yandan zevklenmek 

kapat
  1. olayın içinde bulunmadığı veya olayın kendisi ile bir ilgisi bulunmadığı halde kişinin veya grubun aldığı galibiyet veya mağlubiyet karşısında haz duyan insanın içinde bulunduğu eylem.
    #3011917 (irishstorm, 16.02.2008 11:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandan zevklenmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandan zevklenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandan zevklenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandan zevklenmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » yigit alici » kamil koc » barbun » kemalizm dini » mahler senfoni no 3 » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » gereksiz yazilar » kanye west » pogo » metroda kitap okuyan artist » sadece yildiz bakiniz okumak » beyoglu asigi » allegori » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » tiyatro ve baleye gidince basin goge ermesi » iktidarsiz jigolo » facebookta gecirilen zaman » ikinci dunya savasi » evladin olsa sevmezsin » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » winter trees » no panic » bossa » mad girls love song » peoples temple » tu kaka bana » cesaretsiz sevgili » evrim teorisi » opera vs firefox » i belong to che » ozlem » basliklari alt alta okumamak » rast pesrev » cem mumcu