yandan yemek 

kapat
  1. benziyo ama olmamisın yerine kullanılan bir deyim
    #156472 (saint pierre, 07.04.2006 22:51)
  2. yanındaki arkadaşının yemeğine ortak olmaktır.

-abi napıosun ya,yandan yandan yemişin tabakta bi şey kalmamış
    -napim sen konuşurken soğusa mıydı caanım yemek!
    #470754 (petibör, 28.07.2006 16:00 ~ 16:01)
  3. (bkz: yandan yemis)
    #470760 (redwinemania, 28.07.2006 16:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandan yemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandan yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandan yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandan yemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hulya avsar ve petek dincoz arasindaki fark » hic favori entryi si yok » alpet torojet » tematik mode un sozluge aykiri olmasi » bin jip » che guevara » tu kaka bana » seni kimler aldi » the jailer » oneydilan » vicortus » tadelle » flourishword » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » solun ulusali mi olur lan » erkeklerde pezevenklik switchi dogustan on gelir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » windows live messenger » erkegin asik oldugunda yaptiklari » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » fuat ercan » anlamazdin » aglatan sarkilar » bozzy blues » demokles » mutsuzken surekli uyuma istegi » we are motorhead » camlibel » joe purdy » ahmet kaya » haz ve mutluluk ayrimi » nika hatipli » teroriste insan demenin sacmaligi » du bakali n olcek » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » 187 ride or die » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi