yandan tedavi 

kapat
  1. kimi gözünü para hırsı bürümüş doktorun aynı anda muayenehaneye gelen hastaların gözlerini bağlayıp, bir hastanın bademciklerini alırken, diğer yandan uygun pozisyon almış basur hastasına da muayene yaptıkları durumda içine düştükleri durumdur. basur hastasının düşünmesi gereken şey " yandakinin ameliyatı iki elle yapıldığı halde doktor beni neyle muayene ediyor?dur." bademciği alınan hasta ise kendisine şu soruyu sormalıdır: "yandaki basur hastası elle muayene edildiğine göre ağzımdaki doktorun neyidir?"
    #439582 (kahroldüşmanalsanabomba, 19.07.2006 02:31 ~ 02:37)

© 2008 - uludağ sözlük

yandan tedavi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yandan tedavi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandan tedavi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gusul abdestini bir turlu anlatamayan hoca » nickimden asagi monsingiladbah » yasar sutbeyaz » basketbolda 23 numara karizmasi » arda turan » genel bosanma nedenleri » kelly osbourne » trt 1 i birinci kanala koyma egilimi » oruc tutanlar parmak kaldirsin diyen hoca » baslamadan jubile a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci