yandan cevap 

kapat
  1. Hastalar kendilerinde bulunan çağrışım bozukluğu sonucu sorulara ilgisiz, anlamsız ve yandan yanıtlar veririler. Hastanın genel tutumu alay ediyor gibidir.

(bkz: Ganser Sendromu)
    #4077873 (cheapdeath, 12.10.2008 07:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandan cevap başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandan cevap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandan cevap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandan cevap. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ultraslan cennet » yemekteyiz mert » marpuc » karizmaniz var mi varsa kac santim » uludag sozluk hakkinda ne dediler » osmanli turk degildir » uc kirmaya baslayan rotring kalem » kan uykusu ndan uyanmak » populasyon ekolojisi » wecanfootball com » les » muhim degil » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » avrasya tv » ruya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » the sacrilegious scorn » mirror » turk usulu sevisme ve seks sanati » alptekir pisisoy a sordunuz da mi » dudaktan kalbe » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » converse giyen turbanli kiz » turkiye » pmo » ibanez jem » lowestoft cadilari » 9 kasim » sinav sorularina verilen anlik tepkiler » yoruk sucuk benzeri urun » baybars » mutsuzken surekli uyuma istegi » gecen gun yine sevisiyorum » elektrojen » ataturk yalniz miydi » australopithecus