yanci 

kapat
#1844826 no'lu entry sözlükte yok!

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» izmir in daglarinda cicekler acar zirvesi » stockton to malone » sair uuserlardan siirler » turkiye de yasamanin sonucu yenen kaziklar » tavla oynanirken susamayan izleyici » gaza getirmek » batak » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » clear man activsport » ataturk insandi » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » hayatu s sahabe » yumurtanin gote dayanmasi » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » alain de botton » uludag sozluk moderasyonu » muhim degil » metin culhaoglu » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » evrim teorisi » opel corsa » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mad i mayrem » meshur turk yalanlari » bozdag » facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi