yanasik duzen 

kapat
  1. her turk erkeginin basına gelmiş yada gelecek olan bir eğitimdir yanaşık duzen eğitimi. kısaca, komutanın verdiği cok basit emirleri(ileri mars, kıt'a dur, saga don, sola don, cart curt) hep beraber 40 askerin nasıl yapacagının denenmesi ve yapamayacaklarının anlasılmasından sonra surekli olarak aynı şeylerin tekrarlanarak şartlı reflex haline getirilmeye çalısılması hadisesi.
    #897887 (nyqust, 23.11.2006 12:08)
  2. günlerce aynı hareketler tekrarlandığından, bir süre sonra takım içerisinde "adımına dikkat etsene abi bak senini yüzünden 2 saattir yürüyoruz, kolunu adam gibi salla, sanane lan göt!" vb şekilde tartışmalara yol açan, takım halinde düzgün yapılamadığında yemin törenine kadar süren, kafayı formatlamaya yarayan eğitim..
    #897949 (mejo, 23.11.2006 12:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanasik duzen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanasik duzen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanasik duzen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanasik duzen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 309 kd » the rival » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » somali korsanlari » yigit alici » son killanma tarihi » outlet cenneti » kozleme » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » vdz » hizli giden atin boku seyrek dusermis » uyumamak icin bahaneler » three to tango » sort indi kaleci soka girdi » kardese yapilan iskenceler » hem musluman hem irkci olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » modlar tembel olunca ortaya cikan verimsiz sozluk » cuzdanda gerekenler » size geyik yapin dedim uleyn » garabet melegi » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » back up » olin edirne genclik spor » cemil abi » edip sharabi » gichin funakoshi » digitally imported internet radio » kufur icat etmek » sari biber » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » catisma esnasinda geyik ceviren polis » huseyin altun » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » mahler senfoni no 3