yanarsam nar i askinla yanayim ya resulallah 

kapat
  1. Yanarsam nâr-ı aşkınla yanayım ya Resûlallah
    Ezelden bağrı yanmış bir gedâyız yâ Resûlallah
    Hevâ-yi nefsime tabî olup pek çok günah ettim.
    Huzûra hangi yüz ile varayım, yâ Resulallah
    Harîm-i ravzanâ sürmüş iken ruy-ı siyahım ah
    Yine cürm ü günaha mübtelâyım, yâ Resûlallah
    Kapmda boynu bağlı bir esirim destgîr ol sen
    Garibim bîkesim bî dest ü payım yâ Resûlallah
    Kulun Leylâ'ya şahım, var iken dergâh-ı ihsanın
    Varıp ben hangi şâhâ yalvarâyım, yâ Resûlallah

*
    #1254804 (mulayim, 04.02.2007 00:06)
  2. ilahi mi şiir mi olduğu belirtilmemiş ama biz şiir diyelim. ama sıradan bir şiir değil. insana acı veriyor. şimdi resulallah bu kapıdan girse ne yüzle bakarım ona dedirtiyor. *
    #1254819 (Bushi, 04.02.2007 00:10)
  3. leyla hanim tarafından gazel tarzında yazılmış bir na'tdır.
    #1254947 (yasak merve, 04.02.2007 00:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanarsam nar i askinla yanayim ya resulallah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanarsam nar i askinla yanayim ya resulallah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanarsam nar i askinla yanayim ya resulallah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanarsam nar i askinla yanayim ya resulallah. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bairam hoshtempo » guzel dostum » dag ve cocuk » cappuccino » cem mumcu » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » karadeniz caddesi » ucu ortasi belli olmamak » bir fahisenin cocugu olmak » yaz buz » aborted » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » trt » welcome to matrix » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » zall ile girilen ilginc diyaloglar » mahler senfoni no 2 » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » eksi sozluk » yaprak film » melankolik le tantana » cuzdanda gerekenler » yildiray ogur » kozleme » seattle supersonics » savama » eskisehir buyuksehir belediyesi » uludag sozluk vize haftasi » turk ozel sektoru » basliklari ust uste okumak » ozan » cakir » mozole mirach » yildizlar » minibus arkasi yazilari