yanar doner meyve tabagi 14 subat asiklarin tuzagi 

kapat
  1. ee sevgililer günü olm. cüzdanında ayı bağırsa o iniltiyi sen duyacan, yok edecen, yoktan var edecen, taş olup baş yaracan, en kalifiye ortamda sevdiceğe en güzel ortamı şakşukalayacan, tüplü şahin almaya kararsız kaldığın anda hatunun kapısında limuzini hazır edecen.

mekana için kan ağlayarak girdin. hala içinde yırtma hesapları olsa da garson yanaşacak, 'ne alırsınız efendim?' 'az musakka, az pilav, kurulu, ekmeği bol getir' diyecek değilsin ya, şimdi höykürme vakti!

-aşkım ne alırsın?
    +hmm ay ne biliyim ya canım, sıcak şaraplardan ne var?
    -(gel evde o biçim köpeköldüren var) evet ne var sıcaklardan?
    ^beyefendi çok spesiyal bi şarabımız var bu gece için
    -(sipesiyal dedi, a.q senin ben, mesai muhabbeti sevgili olayından yırttın tabi, g.t) hmm, tamam, getir canım (canım..eheh)
    ^ yanında bir meyve tabağı da yapalım mı efendim?
    -(mutfakta amirim olacaksın kestirdin tabi göt) ver evladım, ver tabiii.. yanar dönerli yap, ver. ver çocuğum...

illaki mutfakta değil karakolda bitecek o gece, de, değer mi koçero?

bak bu bakınızı ben vermiştim, değdi mi, değecek mi?
    bi türkü patlatsam, hesap yerine geçecek mi?
    şiirim acılı olsa
    bakışlarım yangın
    şarabı içen, o, sen, ben
    mülkiyetlerden özgürlüğe bir yelken
    rezil olan ben, karşımdaki bu şekilci
    sistemin sen yamacıma sürüklediği
    mutlu olabilecek miyiz mahytaplar yanar
    geceler sabaha sönerken?
    #3000941 (hosaf, 14.02.2008 03:04)
  2. (bkz: #2258870)
    #3000958 (double cross, 14.02.2008 03:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanar doner meyve tabagi 14 subat asiklarin tuzagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanar doner meyve tabagi 14 subat asiklarin tuzagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanar doner meyve tabagi 14 subat asiklarin tuzagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanar doner meyve tabagi 14 subat asiklarin tuzagi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» coca cola nin bir tutku haline donusmesi » kemalizm dini » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » car of the year » eskisehir buyuksehir belediyesi » ene » sikune ciden sikulur » 325 nci donem yedek subay sinavi » become a legend » cavlagi cekmek » hizli kosan atin boku seyrek duser » ahmet turk » isis » aglatan sarkilar » usb 3 0 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » konfederasyonlar kupasi » bir an icin kimsenin entry girmemesi » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » cok egzotik hareketler bunlar » eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » irmak unal » christopher johnson mccandless » sayman » taksicilik » felon » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » somalili korsanlar » klavye devrimcisi » triptykon » zaha hadid » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » edip sharabi » bir boka benzemeyen minimal siir » yansimalar