yananlardan misin yakanlardan mi 

kapat
  1. sivasa ilk adım attığınızda size sorulan soru.
    adamlar yakmışlar bir de bu soruyu turnusol kağıdı gibi kullanıp, eğer onlardan değilseniz sizi de yakacaklar.
    soru sorulunca hemen aklıma o gün atılan sloganlar geldi;
    ''bitaraf olan bertaraf olur''
    bertaraf olmamak için abi bırak yakmayı, ben yedi mesaleciyim dedim...

hadi biraz daha zorlayalım tespitin sınırlarını,
    erdoğan' ın biz ve siz sığlığı ve bitaraflığa bile izin vermeyen düşünce...
    başka bir şey söylemeyeceğim, siz düşünün gerisini.

tüm sivaslılardan özür :sivaslı olduğunuzu duyunca başka şehrin insanlarınca size sorulan soruymuş.
    #3610001 (kurklu, 02.07.2008 16:08 ~ 16:24)
  2. sivas ile anılan bir soru cümlesi. yanan taraf aydınlarımızı, yakan taraf ise şeriatçıları temsil ediyor. biri size sorar ise ona göre.
    #3610029 (bleak poison, 02.07.2008 16:12)
  3. kafasında bir yerlerde kısa devre sonucu yangın çıkmış insan sorusu.
    #3610030 (galapagoslu iguana, 02.07.2008 16:12)
  4. (bkz: kerem gibi)
    #3610040 (cernonil, 02.07.2008 16:14)
  5. oksijen ile hidrojen kardes olmuslar herhangi bir bileske olusturmadan, tepkimeye girmeden geziyorlar, zipirin biri bunlari taniyor ve sorguya basliyor.

zb - siz ne ayaksiniz len
    O2- ben ayak degilim, sadrazamin sol tassagiyim.
    H2- ben de babamin ayagiyim
    zb- sizden birisi yanici, digeri de yakici degil mi?
    H2- oyle desene abi
    02- ben yakiciyim
    H2- ben de yanici
    #3610057 (aynadaki adam, 02.07.2008 16:16)
  6. (bkz: yananlar sensin yakanlar da sana girsin)
    #3610061 (lolita lempicka, 02.07.2008 16:17)
  7. (bkz: metalci misin asitci mi)
    #3610068 (krasnayapolyana, 02.07.2008 16:19)

© 2008 - uludağ sözlük

yananlardan misin yakanlardan mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yananlardan misin yakanlardan mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yananlardan misin yakanlardan mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akit » tiesta gera » kutu kaldirmak » her sag gorusluyu gizli abazan zanneden yazarlar » es cinsel » sigaranin icinden odun parcasi cikmasi » mulayim » vassili zaitsev » tanrica » senses tied » sehit » kafayi universite okuyan kiz ile bozmus dinci » osmaniye nin surekli sehit vermesi » cotton eyed joe » hamilelik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yesil kart » osman can » para bozmayan taksici » sozlukteki fenerbahce cetesi » ibne » 4 c kurali » mini etek giyen sevgilimi dehlerim » birak gebersin » ampul » time off » brekisefal » bgmtlh » fenerbahce » seda sayan » guverte