yanan ormanda elli gun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elli kurus icin elli lira bozdurmak
  2. ormanda ayi avi
  3. aysegul ormanda
  4. kezban ormanda
  5. ormanda yuruyordum
  6. ormanda kaybolmak
  7. ormanda olum yokmus
  8. ormanda sahin k ile karsilasmak
  9. kucuk aysegul ormanda
  10. 19 yil ormanda yasayan insan

© 2008 - uludağ sözlük

yanan ormanda elli gun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yanan ormanda elli gun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanan ormanda elli gun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk ayakta yatmak » pilli kro » hangar 18 » pamuk un nobel toreninde 3lu cektirmesi » sulfur » havludaki sumuk » yaran entry silinme sebepleri » ozdemir asaf » alone with everybody » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games