yanalim gitsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gel gel yanalim
  2. koy gotune rafan gitsin rahvan gitsin
  3. ort gitsin
  4. kim gitsin
  5. ac gitsin
  6. koy ver gitsin
  7. at gitsin
  8. fiydir gitsin
  9. vur gitsin beni
  10. tabudun done done gitsin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanalim gitsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanalim gitsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanalim gitsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanalim gitsin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » kacak kelebek » no promise » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » uludag sozluk » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » karpuzkabugu » yaran entry silinme sebepleri » salvatore di stefano » silik entry havzasi » sadece turkiye de gorulen olaylar » arjen robben » alwayssleepy » ayriligi beklemek » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » haber basliklarini entry giren yazar bozmasi » bulbulum altin kafeste » baba ile diyaloglar » 16 kasim 2008 ales » dogan gorunumlu mercedes » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » ferre » sozlukle ilgili istekler » wicker park » askim once sen kapat » ismail kucukkaya » dem spor » kanye west » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » pan am » askeri gazino » back up » slm lafina uyuz olmak » zap suyu siiri