yanaktan operken dudaklara kaymak 

kapat
  1. bu kesinlikle yanaktan operken yanlislikla dudaktan opmek olayı ile aynı şey değildir. bahsedilen yanlışlıkla yapılan bir şey de değildir. atmosferin istemi ile beraber sevilen kişiyi yanaktan öperken, bir anda istemeden gibi gözükse de isteyerek dudaklardan öpmektir. atmosferin gereksinimini yerine getirmiş olur ve huzurla uyur bu kişi. tensel çekimin bok yemelerinden bir örnektir.
    #3324202 (hendrix, 27.04.2008 00:50)
  2. muhafazakar sevgilileri direkt olarak öpemeyen bünyenin alıştıra alıştıra dudaktan öpmesi olayıdır..
    #3324211 (destination unknown, 27.04.2008 00:51)
  3. ilk öpücüğün işkence dolu birkaç saniyesini barındırır. romantik bir olaydır.
    #3324216 (minaharker, 27.04.2008 00:53)
  4. genellikle sevgiliyle ilk öpüşmedir. daha birbirinize tam alışamamışken karşı tarafın sizi arzulamasının kaçınılmaz ilk sonucudur. ilk olarak yanagınızdan öpüyormus gibi yapıp dudaklara dogru inmeye başlar ki çok heyecan vericidir ve hatun kişininn bu heyecanla kafasını çevirmesiyle sonuçlanabilir ya da sadece dokunmayla itilip fırlatılmanız bir olabilir. ama cok güzeldir yanaktan dudağa dudaktan da kalbe giden yolun ilk aşamasıdır.
    #3324246 (blanche, 27.04.2008 00:58)
  5. direk dudaktan öpen girişken erkek kadar makbul olmayan çekingen erkek davranışı. sebep malum: kadınlar, aksini iddia etseler de girişken erkekleri daha çekici bulurlar. bundan daha kötüsü ise seni opebilir miyim diye sormaktır.
    #3324271 (kedidirkedi, 27.04.2008 01:03 ~ 07.05.2008 19:35)
  6. (bkz: uzun eşşek oynarken arkadaşa kaymak)
    #3324330 (fobia, 27.04.2008 01:14)
  7. sonrasında gıdıktan öpmek isteyecektir bu öpme işlemini gerçekleştiren kişi zira hazreti özcan ne demiş; ''bi dudaktan, bi yanaktan, bi gıdıktan öperdim vay bana vahlar bana''...

(bkz: hayatı filmlerdeki gibi yaşamaya çalışmak)
    #3324342 (ogzi, 27.04.2008 01:17)
  8. henüz aradaki çekimin boyutları tam farkedilmemişken yaşanan vedalar sırasında karşılaşılan bir durumdur. iki taraf da farkındadır çoğu kez olayın ancak anlamamazlığa vurulmaya çalışılır. fakat bu ortalığın buram buram istek kokmasına engel olmaz.
    #3324743 (purenelia, 27.04.2008 02:48)
  9. simsiyah adamların işidir herhalde. yetişmezki öperken, aynı anda dudaklara kaymak. vay anasını sevgili seray severler.
    #3324830 (siniir, 27.04.2008 03:26)
  10. yeni başlayan ilişkilerde çokça rastlanan eylem. sebebini bilmiyorum ama ilk zamanlar gerçekten de çok heyecanlı olabiliyor. *
    #3324913 (olmazsaolmaz, 27.04.2008 04:19)
  11. çekingen birkaç yanak öpücügünden alıştırarak gözleri kapatım dudaklara kaymak heyecanın doruğudur.
    #3324921 (darkwell, 27.04.2008 04:28 ~ 15.05.2008 21:19)
  12. tadından yenmeyen hadise. hele ki küçük küçük öpücüklerle gidiliyorsa anam anam diyim ben sağa
    #4143084 (tabuttamenemenyapanimam, 26.10.2008 17:41)
  13. (bkz: dudaktan öperken sevgiliye kaymak)
    #4143100 (kurae, 26.10.2008 17:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanaktan operken dudaklara kaymak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanaktan operken dudaklara kaymak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanaktan operken dudaklara kaymak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanaktan operken dudaklara kaymak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » ahmet arslan » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » is as ekmek yok ama din var isinize geliyorsa » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » zehirli mantarlar » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » simdilik sadece bekleyecegiz » terbiyesizlesmek » a little piece of heaven » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » egitim fakultesi » zehir » tematik entry » digital fotograf makinasi samimiyetsizligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » devrim erden » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » uyandik biz geliyoruz » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » kara kara » sadik yemni » sozlukle ilgili istekler » ahmet turk un annesinin adinin turkiye olmasi » en hizli baslik giren yazar » che guevara » esinize uzaktan uzaga asigim » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » isildur » yaziklar olsun » bir kac iyi insan » izlanda » hayat » kotermek » ispanya kral kupasi